Valikko Sulje

Tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalvelu

Datakolmio Oy on keväällä 2001 perustettu, Pohjois-Pohjanmaalla toimiva tietotekniikka-alan yritys. Päätoimialaamme ovat yrityksille ja yhteisöille tarjottavat IT laite- ja tukipalvelut. Ylläpidämme ja päivitämme asiakkaamme tietojärjestelmät sopimuksen mukaan. Huolehdimme tietoturvasta, palomuureista ja varmuuskopiointijärjestelmistä. Toimitamme asiakkaillemme myös tietokoneet, palvelimet, oheislaitteet ja tarvikkeet, aina tarpeen mukaan. Asennamme ja konfiguroimme lähiverkon aktiivilaitteet ja huolehdimme asiakkaamme ulkoisista tietoliikenneyhteyksistä yhdessä asiakkaan valitseman palveluntarjoajan kanssa. Valmistamme nykyaikaiset, kaikilla laitteilla toimivat WordPress-kotisivut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme ratkaisun asiakkaidemme tilanvalvontaan ja info-tv -järjestelmiin.

Toimipisteemme sijaitsee Oulaisissa, Oulaisten Yritystalon tiloissa. Asiakkaitamme palvelee kolme kokopäiväistä ammattilaista, toiminta-alueena Oulun eteläinen alue. Käytössämme on lisäksi etätukijärjestelmä, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme mikrotukea ja ongelmanratkaisua nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat luotettavuus ja pitkäjänteisyys. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme nöyrästi ja kokonaisvaltaisesti kunkin asiakkaan omat tarpeet ja lähtökohdat huomioon ottaen.

Palvelut

Tukipalvelu
Kameravalvonta
Microsoft 365
WithSecure yrityksille
Internetsivut ja web-ohjelmointi
Varmuuskopiointi