Valikko Sulje

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointia palveluna

Datakolmio Oy tarjoaa valmiin tietojenvarmistuspalvelun, joka soveltuu monenlaisiin varmistustarpeisiin. Palvelun avulla voidaan toteuttaa perinteinen tiedostojen varmuuskopiointi automatisoituna palveluna. Palvelu tukee yleisiä virtualisointitekniikoita ja mahdollistaa etävarmistuksen, jossa tiedot varmistetaan fyysisesti eri sijaintiin.

Toteutamme tietojen varmistuksen asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti ja valvomme varmuuskopioinnin toimintaa. Avustamme myös tarvittaessa tietojen palauttamisessa.

Veeam

Veeam Backup for Microsoft 365

Microsoft 365 on yleisesti käytetty pilvipalvelu, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja yrityksen tietojen hallintaan – mutta tietojen kattava varmuuskopiointi ei kuulu niihin.

Veeam® Backup for Microsoft 365 eliminoi riskin, että menetät palveluun tallennettujen tietojen, kuten Exchange Onlinen, SharePoint Onlinen, OneDrive for Businessin ja Microsoft Teamsin, käyttöoikeuden ja hallinnan. Sen avulla varmistat että tietosi ovat aina suojattuja ja käytettävissä.

Veeam Backup for Microsoft 365 mahdollistaa tietojen varmistamisen turvallisesti. Varmuuskopoiointi voidaan tehdä esimerkiksi paikalliseen tallennussijaintiin, tai toiseen pilvipalveluun, mukaan lukien Amazon S3-, Azure Blob-, IBM Cloud- tai muu S3-yhteensopiva tallennuspalvelu.

Keskeisimmät ominaisuudet:

  • Varmistaa sähköpostin, Teamsin, OneDriven ja Sharepointin
  • Versiohistoria
  • Varmistuksen automatisointi

Veeam® Backup Replication™

Veeam® Backup & Replication™ on varmuuskopiointi-, palautus- ja tietoturvaratkaisu kaikille tietojärjestelmillesi sekä paikan päällä että pilvessä.

Veeam® Backup & Replication™ varmistuspalvelu tarjoaa yksinkertaisen, joustavan, luotettavan ja tehokkaan tietojen suojan. Se eliminoi toiminnan seisokit mahdollistamalla nopean tietojen palauttamisen ja pitää tiedot turvassa kyberuhkilta.

Palvelu mahdollistaa sujuvan ja luotettavan etävarmistuksen. Se on yhteensopiva myös pilvipalveluiden kanssa kuten Microsoft Azure, Amazon AWS ja Google Cloud. Varmistamalla pilveen tallennetut tiedot fyysisesti eri sijaintiin varaudut mahdollisilta pitkäkestoisislta palvelukatkoksilta ja muilta poikkeustilanteilta.

Keskeisimmät ominaisuudet:
  • nopea ja näkymätön
  • salattu tallennussijainti
  • monipuoliset ajastustoiminnot.
Toimiva varmuuskopiointijärjestelmä mahdollistaa ja nopeuttaa tietojen palautusta esimerkiksi:
  • inhimillisen virheen aiheuttamassa tietojen poistamisessa
  • tietovarkaus- tai kiristystilanteissa
  • laiterikon tai -varkauden ilmetessä
  • pitkäkestoisissa palvelukatkoksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!