Valikko Sulje

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi

Osa yrityksen tietoturvaa on toimiva varmuuskopiointijärjestelmä. Laitevikojen seurauksena aiheutuneet tuotantokatkokset ja ihmisten inhimilliset virheet voivat aiheuttaa yritykselle ylimääräisiä ongelmia ja kuluja. Toimiva varmuuskopiointijärjestelmä ja laitevikojen ennakoiminen valvonnan avulla ja vikasietoisuutta parantamalla ennaltaehkäisevät edellä mainittuja ongelmia ja auttavat suojaamaan yrityksen elintärkeitä tietoja.

Tarjoamamme etävarmistuspalvelu synkronoi tietoja tuotantopalvelimen ja varmistuspalvelimen välillä kopioiden vain muuttuneet tiedostot. Näin kaistankäyttö on vähäistä ja verkkoyhteydet eivät hidastu palvelua käytettäessä.

BackupAssist-ohjelmisto

Datakolmio Oy on BackupAssist-jälleenmyyjä. BackupAssist on monipuolinen varmuuskopiointiohjelmisto, jonka avulla yrityksesi tiedostot pysyvät varmasti tallessa laiterikon, vahingon tai virushyökkäyksen sattuessa. Varmuuskopiot voidaan tehdä palvelimelta tai työasemalta ulkoiselle USB-levylle, lähiverkkoon (myös NAS-asemalle) tai pilveen. BackupAssistilla voidaan palauttaa koko palvelin tai vaikkapa jokin yksittäinen tiedosto, joka on vahingossa poistettu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!